Kvalitet og service siden 1965

Ventilation

VENT_02_topbanner_920x250

Godt arbejdsklima skaber gode resultater

Storpolitik, arbejdspladser og parforhold har én ting til fælles: de kræver et godt arbejdsklima, hvis der skal opnås gode resultater. 
Vi holder os dog til arbejdspladserne og lader andre om resten. 

Når vi siger arbejdsklima, mener vi naturligvis indeklima. Det skaber vi blandt andet med ventilation, køling og løsninger til genanvendelse af overskudsvarmen. Her ligger der samtidig også store mulig-heder for besparelser, der giver lidt frisk luft til økonomien.

Men som med så meget andet godt, skal man passe lidt på. Det er vigtigt at løsningerne installeres og benyttes korrekt, hvis man vil opnå den ønskede effekt og det gode indeklima – samt spare dig for et dyrt overbrug.

Vi kender teknologierne og har overblik over faldgruberne.

 

Dine ønsker er den rene luft

God ventilation handler kort fortalt om at fjerne dårlig luft fra rummene. Det lyder enkelt, og det er det også for vores fagfolk hos Peiter Olsen. Men resultaterne er ofte bemærkelsesværdige i forhold til indsatsen: Mindre risiko for udvikling af allergi, bedre trivsel, øget velvære og færre daglige gener. Samtidig kan vi optimere ventilationen med varmegenvinding gennem luft til vand-anlæg. Begynd dialogen med os i dag og hør, hvordan vi foretager dimensionering, beregninger og optimeringer. Dine ønsker er den rene luft for vores eksperter.