Kvalitet og service siden 1965

Brandsikring

Brandsikring

Fra den første detektering af af røg over alarmering til hurtig lukning af døre, så ilden ikke breder sig: Hvert minut tæller, når det gælder brandsikring og varsling. Derfor er der ikke plads til svage led i kæden.

dbiPeiter Olsen har års erfaring med etablering af brandsikring og har derfor stor indsigt i, hvor det – i ordets bogstaveligste forstand – kan brænde på hos virksomheder og offentlige institutioner. Vi er godkendt af Dansk Brand- og sikringsteknisk Institut, DBI, og tager gerne en dialog om, hvad du skal være opmærksom på.

 

ABA-Anlæg

Automatisk brandalarmering (ABA) er nøglen til at sikre medarbejdere og værdier. Og nøglen til at sikre hurtig detektering og tilkaldelse af hjælp. Der er dog mange regler på området, og det er derfor altafgørende med en erfaren partner, hvis ABA-anlægget skal overholde kravene og fungere efter hensigten. Peiter Olsen er DBI-godkendt installatørnr. 232.402, og det er et blåt stempel for ekspertise og indsigt. Vores fagfolk ved, hvor detektorerne skal sættes op, og vi bruger kun kvalitetsprodukter, der ikke svigter, når det gælder. Vi kan også varetage de lovpligtige serviceeftersyn af dit ABA-anlæg. Installation og service af ABA-anlæg er kun er af de få kompetencer vi har inde for brandsikring. Vi installere og servicere følgende typer brandalarmeringsanlæg:

ABA-anlæg (Automatisk brandalarmering)

ABDL-anlæg (Automatisk branddørslukning)

ABV-anlæg (Automatiske brandventilation)

Varslingsanlæg (Tale- og tonevarslingsanlæg)

aba

Læs mere om:

Tyverisikring

Adgangskontrol

Videoovervågning