Kvalitet og service siden 1965

Om os

Om os

Peiter Olsen El A/S har i over fem årtier været toneangivende elinstallatør i Nordsjælland, og besidder en solid erfaring i kraft af et meget stort antal gennemførte installations opgaver, for både offentlige og private bygherrer. Vi har tyngden og volumen til store entrepriser og omfattende serviceopgaver – samt overskud og indsigt til at løse de små skæve opgaver.

Det er vort mål, at være en af Nordsjællands førende leverandøre af el-tekniske løsninger, samt en naturlig betragtning når bygherre og hovedentreprenør skal vælge fagentreprenør. Samtidig bestræber vi os på, at vor virksomhed er en attraktiv arbejdsplads og er stolte af at have medarbejdere som kan fejre 10, 20, 30 og 40 års jubilæum.

 

Kvalitet og Service

Peiter Olsen El A/S er en service virksomhed som levere service ydelser af høj kvalitet. Vi er autoriseret og godkendt hos Sikkerhedsstyrelsen, DBI og F&P. Det er din sikkerhed for at vi bliver kontrolleret af uafhængige og uvildige eksperter.

Peiter Olsen El’s kvalitetsledelsesystem (KLS) er ISO9001:2015 certificeret. Dette er med til at sikre kvaliteten i vores daglige arbejde, og er vores kunders og samarbejdspartners sikkerhed for, at vores kvalitets system jævnligt bliver kontrolleret jfr. international anerkendt standard.

Samtidig er Peiter Olsen El A/S medlem af Tekniq, installatørenes branche organisation. Dette er din og vores medarbejders sikkerhed for at der altid arbejdes efter seneste overenskomst. Vores medlemskab af Tekniq sikre dig yderligere i form af Tekniq’s garantiordning.

 

Siden 1965

Peiter Olsen El A/S, har udført installations opgaver siden 1965, da virksomheden blev etableret af elinstallatør Peiter Olsen. Fra udelukkende at beskæftige sig med el-installation har Peiter Olsen El A/S i dag kompetencer inden for både el-reparation, -renovering og -projektering, ventilation, køling, overvågning, adgangskontrol samt tyveri- og brandalarmering. I dag ejes virksomheden af Dion Olsen, den daglige drift varetages af underdirektør Thomas Petersen.

ISO901:2015 KvalitetsledelsessystemSikkerhedsstyrelsen