Kvalitet og service siden 1965

El

ElEL_02_topbanner_920x250

Uden el og lys er vi ingenting – vi kan ihvertfald ikke se det

Det er måske lidt store ord, men når el- og belysning er gjort rigtigt kan det skabe den rette stemning, spare dig for mange penge, gøre undervisningen mere interessant, holde dig mere frisk, gøre filmen bedre, give dig et bedre arbejdsmiljø, hjælpe de glemsomme, sikre dig mod uheld. Ja, det lyder næsten for godt til at være sandt, og lidt religiøst – men ikke desto mindre er det det vi leverer hver dag.

I mere end fem årtier har vi leveret el og belysning til store og små. Vi har tyngden og volumen til store entrepriser og omfattende serviceopgaver – samt overskud og indsigt til at løse de små skæve opgaver.

Peiter Olsen El A/S er medlem af Tekniq, installatørenes branche organisation. Dette er din og vores medarbejders sikkerhed for at der altid arbejdes efter seneste overenskomst. Vores medlemskab af Tekniq sikre dig yderligere i form af Tekniq’s garantiordning.

Lad os vise dig vejen gennem en verden af muligheder. Vi har en solid erfaring i både rådgivning og installation af alle typer el installationer.

El Service opgaver

El serviceopgaver

 

 

 

 

 

El entrepriseEl entrepriser

 

 

 

PO LOGO

 

tekniq garanti