Alarm

Vi er blevet forhandler af SikkertHjem.dk tyverialarmer.

Som de eneste kan vi hjælpe med opsætning af tyverialarmen og samtidig tilbyder vi at vejlede i valg af alarmpakke og tilbehør. Derved hjælper vi med at finde den rigtige løsning i første omgang.

Vi vejleder i valget enten ud fra plantegning af jeres hus eller ved at komme hjem og gennemgå mulighederne. Du betaler et mindre beløb for gennemgangen – og hvis i vælger at købe alarmen gennem os, bliver vejledningen modregnet faktura på alarmpakken.

Vi kan også tilbyde at koble alarmen til en kontrolcentral. Derved kan i vælge at sende en professionel vægter, i tilfælde af alarm. Vælges kontrolcentral gennemgås, hvad i ønsker der skal ske ved alarm.

SikkertHjem.dk tyverialarmen er et oplagt valg til private hjem og sommerhuse. Den er meget nem at betjene – uanset alder. Der er 4 forskellige måder at til- eller frakoble alarmen på, så det er bare at finde den løsning der passer dig bedst. Det er også muligt at give andre, fx. naboer eller andre familiemedlemmer adgang til at til- eller frakoble alarmen.

Se prisliste samt liste over ekstra tilbehør på denne side.

Udfyld kontaktformularen og vi ringer til dig,


    Villa pakkeLejligheds pakkeStart pakkeVejledning fra plantegningVejledning ud fra besøg

    SikkertHjen alarmApp foran hus